سفیران سروش سعادت

موسسه حقوقی مهاجرتی

سفیران سروش سعادت

موسسه حقوقی مهاجرتی

  • ۰
  • ۰

ویزای تحصیلی اتریش یکی از ویزاهای پرکاربردی است که در این مقاله بصورت کامل و دقیق به بررسی آن خواهیم پرداخت. ویزای تحصیلی اتریش را در سال 2019 هم میتوان در زمره پرتقاضاترین ویزاهای درخواستی ایرانیان جهت مهاجرت دانست که مزایای بسیاری مانند تحصیل رایگان و عدم نیاز به مدرک زبان دارد. مهاجرت به اتریش به دلیل رفاه اجتماعی بالا از جمله انتخاب های تحصیلی افراد می باشد. اتریش به دلیل زیبایی و ارائه کردن بهترین خدمات اجتماعی به شهروندان و انتخاب شدن شهر وین در چند سال اخیر به عنوان یکی از بهترین شهرهای دنیا جهت سکونت انتخاب شده است.

بررسی کلیه شرایط اخذ پذیرش تحصیلی اتریش 2019

  1. اخذ ویزای تحصیلی اتریش چقدر طول میکشد؟
  2. تحصیل در مقاطع مختلف در اتریش چگونه است؟
  3. هزینه های جانبی ویزای تحصیلی اتریش چه میزان است؟
  4. مدارک مورد نیاز تحصیل در اتریش چیست؟
  5. چه افرادی برای پذیرش تحصیلی موفق میشوند؟
  6. هزینه تحصیل در سال 2019 در اتریش چقدر است؟
  7. ویزای همراه در اتریش به چه صورتیست؟

در این مقاله سعی شده به تمامی این سوالها پاسخ دهیم.

اتریش با حدود هشت میلیون نفر جمعیت و مساحتی در حد استان فارس ایران با اقلیمی کوهستانی و سرد البته با طبیعتی بکر و زیبا و فرهنگی غنی یکی از جاذبه های مهاجرتی دنیا می باشد. ثروت این کشور از جهت اقتصادی نیز مزید بر علت جهت مهاجرت گشته است. خوشبختانه نظام حقوقی اتریش نیز مهاجر پذیر می باشد و بر طبق شرایطی به افراد متقاضی، اقامت و تابعیت اعطا می کند. برای اطلاع از شرایط این مساله و مهاجرت موفق به اتریش، با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در ارتباط باشید.

ویزای تحصیلی اتریش چقدر طول میکشد؟

طول پروسه اخذ پذیرش تحصیلی اتریش و همچنین پروسه ویزای اتریش تا جواب ویزا چیزی حدود 18 ماه یعنی یک سال و نیم طول میکشد. به این صورت که در مرحله پذیرش ابتدا باید همه ی مدارک تحصیلی حتی مدارک دیپلم و ریز نمرات این مقطع و بقیه مدارک تحصیلی مقاطع بالاتر پروسه تایید از دفتر پیشخوان و تایید اداره کل آموزش و پروش استان و ترجمه ی آلمانی مدارک و همچنین تائید وزارت امور خارجه و دادگستری و همچنین هر پانچ مدرک ترجمه شده، تائید سفارت اتریش در ایران را داشته باشند که زمان انجام همه ی این شرایط چیزی حدود دو ماه طول میکشد.

پس از آن چنانچه در ددلاین دانشگاه های اتریش مدارک آماده شده باشد اسکن مدارک برای دانشگاه ارسال میشود. معمولا بین 12 تا 16 هفته جواب پذیرش طول میکشد. اگر جواب پذیرش مثبت باشد وارد فاز ویزای تحصیلی اتریش میشویم. در این مرحله متقاضی نامه ی پذیرش را همراه با اسکن صفحه ی اول پاسپورت برای سفارت اتریش در ایران ایمیل میکند و درخواست وقت مصاحبه میکند. معمولا این پروسه هم چیزی حدود 3 ماه به طول می انجامد. و اگر مدارک تا روز سفارت تکمیل باشند و مصاحبه انجام شود و هیچ نقصی مدرک به متقاضی نخورد. جواب سفارت اتریش بین 3 تا 6 ماه به طول می انجامد. که تمامی این مراحل از زمان استارت تا انتها را حدود 18 ماه میکند.

تحصیل در کشور اتریش

اتریش یکی از معدود کشورهای درجه یک دنیاست که  نظام تحصیلی و آموزشی آن برای افراد خارجی رایگان می باشد. البته این امر، منحصر به دوره تحصیلات دانشگاهی می باشد. بنابراین تحصیل در اتریش برای مقاطع ابتدایی یا دبیرستان یا کالج ها شامل این مهم نمی شوند و افراد خارجی برای تحصیل در آن مقاطع باید هزینه بپردازند. این که گفته می شود تحصیل در اتریش رایگان است، در واقع از این قرار است که دانشجو باید مبلغ اندکی در حدود 700 € یورو را به هنگام ثبت نام به دانشگاه بپردازد. همچنین باید به یاد داشت که این امر، تنها مختص به دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی دولتی می باشد. بنابراین تحصیل در دانشگاه های خصوصی نیز مستلزم پرداخت هزینه است. ضمن این که معمولا هزینه های تحصیل در مراکز آموزشی خصوصی همواره از دولتی گران تر می باشد.

دیگر مزیت ویژه و منحصر به فرد تحصیل در اتریش این است که پذیرش در آن مستلزم مدرک زبان نمی باشد. یعنی می توان بدون داشتن مدرک زبان نیز پذیرفته شده و ویزای تحصیلی گرفت. البته لازم است که دانشجوی متقاضی، پس از ورود به اتریش و پیش از شروع دوره دانشگاهی، در کلاس های آموزشی زبان شرکت نماید و نمره حد نصاب را نیز به دست آورد. تنها پس از آن می تواند در کلاس های اصلی شرکت کند.

مدارک مورد نیاز اخذ پذیرش تحصیلی از اتریش

برای اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش:

  • علاوه بر مدارک تحصیلی دانشگاه های سراسری روزانه ایران
  • نیاز به مدارک تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی نیز هست که همه این مدارک به ترجمه رسمی آلمانی، تایید دادگستری، تایید وزارت امور خارجه و تایید سفارت اتریش در ایران نیاز دارد.

برای رشته های داروسازی، تغذیه، دامپزشکی و پزشکی در کشور اتریش دوره ای به طور پژوهش-محور در نظر گرفته شده است که به فرد متقاضی این اجازه را می دهد در این کشور به صورت تطبیقی مدرک ایرانی خود را در اتریش معادل سازی کرده و بتواند تحت شرایطی به عنوان پزشک، داروساز یا دکتر تغذیه در کشور اتریش به کار مشغول شود. این رشته معمولا در دانشگاه درجه ممتاز مدیکال وین اتریش ارائه می شود که البته در سال های اخیر نسبت به رشته پزشکی سخت گیری های بیشتری شده است اما برای داروسازان شرایط بهتری مهیاست.

تحصیل در اتریش، شرط سنی ندارد و معمولا برای پذیرش در دانشگاه های اتریش خیلی به سن فرد توجه نمی شود. البته این موضوع، مطلق نیست اما کمتر دیده شده است که به خاطر سن فرد دانشگاه های اتریش به فرد پذیرش ندهند؛ گرچه در مرحله ویزا دیده شده به خاطر شرایط سنی فرد ویزا رد شده است.

شرایط اخذ پذیرش تحصیلی از اتریش 2019

با توجه به اینکه تحصیل در اتریش رایگان می باشد و اخذ ویزای تحصیلی کشور اتریش متقاضیان بسیاری دارد، طبعا با توجه به مساحت کوچک اتریش و شهرها و دانشگاه های محدود آن و تعداد متقاضی زیاد تحصیل و مهاجرت، محدودیت هایی در صدور ویزا وجود دارد.

برای پذیرش در مقطع لیسانس در اتریش فرد باید حتما در دانشگاه های کشور خود قبولی دانشگاه داشته باشد و همچنین چند واحد از این مقطع را گذارنده باشد و علاوه بر اشتغال به تحصیل در مقطع لیسانس، ریز نمرات واحدهای پاس شده را نیز ارائه دهد. برای پذیرش در مقطع فوق لیسانس نیز فرد باید حتما اصل دانشنامه مقطع لیسانس و ریز نمرات این مقطع را همراه با نامه عدم منع تحصیل دریافت کرده باشد.

تحصیل مقطع لیسانس در اتریش

به این دلیل که تحصیل در اتریش رایگان میباشد شرایط سختی جهت گرفتن پذیرش تحصیلی وجود دارد. برای پذیرش در این مقطع فرد باید نامه ی اشتغال به تحصیل در مقطع لیسانس از دانشگاه ایرانی داشته باشیم و بهتر است اعتبار آن دانشگاه جزو معتبرتین دانشگاه ها باشد. یعنی قبولی دانشگاه های سراسری شانس بیشتری از دانشگاه های آزاد دارد. البته اتریش سخت ترین پذیرش ها را به دانشجویانی میدهد که مدرک از داشنگاه آزاد نشان میدهند. توصیه میشود جهت سهولت در پذیرش تحصیلی اتریش قبولی مقطع لیسانس از دانشگاه های سراسری باشد.

جهت اخذ پذیرش تحصیلی اتریش در مقطع لیسانس صرف داشتن دیپل و پیش دانشگاهی یا همان مقطع دوازدهم کفایت نمیکند.

تحصیل در اتریش فوق لیسانس

نکته ی بسیار مهم پذیرش تحصیلی از اتریش در مقطع فوق لیسانس داشتن نامه ی عدم منع تحصیل از دانشگاه های ایرانی است. به این صورت که، دانشجو باید از دانشگاه ایرانی که لیسانس را اخذ کرده است یک نامه ی عدم ممانعت از تحصیل دریافت کند که این نامه نشان میدهد فرد برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر مشکلی ندارد. بیشترین میزان پذیرش تحصیلی در اتریش برای مقطع فوق لیسانس است.

دکتری در اتریش

برای پذیرش در مقطع دکترا در اتریش علاوه بر داشتن لیسانس و فوق لیسانس و داشتن نامه عدم منع تحصیل، داشتن مدرک اشتغال به تحصیل مقطع دکترا نیز معمولا مورد نیاز است. البته نه برای هر رشته ای چون در برخی از رشته ها برای اخذ پذیرش در مقطع دکترا نیازمند پیدا کردن یک استاد راهنما یا همان سوپروایزر می باشد که از راه دور امری دشوار خواهد بود.

معمولا افرادی موفق به اخذ پذیرش در دانشگاه های اتریش می شوند که اشتغال به تحصیل یا اتمام تحصیلات در ایران از دانشگاه های خوب و سطح بالای کشور داشته باشند. البته اخذ پذیرش به رشته تحصیلی نیز مرتبط می شود برای مثال رشته حقوق جز رشته هایی است که اخذ پذیرش در آن کار سختی است و در برخی رشته های دیگر نیز اصلا پذیرش صورت نمی گیرید یا اینکه مستلزم موفقیت در آزمون ورودی است مانند روانشناسی، معماری، هنر و …

صدور ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی این کشور به مانند خود پذیرش تحصیلی اتریش نیز سخت و زمان بر است. در حال حاضر می توان گفت که از زمان شروع اخذ پذیرش تا صدور ویزا برای متقاضی چیزی حدود یک سال الی یک سال و نیم حداقل زمان نیاز است. در مرحله ویزا، سفارت اتریش علاوه بر مدارک تحصیلی فرد که در زمان پذیرش ارائه داده است نیازمند مدارک دیگری که کاملا متفاوت از کشورهای دیگر است، می باشد.

در مرحله ویزا سوال های فراوانی در زمان مصاحبه از فرد می شود که متقاضی باید آمادگی کامل را جهت این موضوع داشته باشد. در عین حالی که ویزای تحصیلی اتریش نیازمند مدرک زبان نیست اما در روز مصاحبه میزان آمادگی زبان آلمانی فرد را محک زده و کسی که در این زمینه آمادگی ارائه کند شانس بالایی برای ویزا شدن دارد.

تا ماه مارچ 2017 کشور اتریش ویزای همراه نیز صادر می کرد یعنی به این ترتیب که فرد متقاضی می توانست همسر و فرزند زیر 18 سال خود را همراه با خود به کشور اتریش ببرد اما در حال حاضر دیگر ویزای همراه به صورت همزمان صادر نمی شود و فرد حدود شش ماه الی نه ماه می تواند همراهان خود را به کشور اتریش اضافه کند که اصطلاحا معروف به الحاق خانواده می باشد.

ویزای همراه در اتریش به چه نحوی است؟

از تاریخ 5 مارس 2017 قانون ویزای همراه به صورت همزمان برداشته شد و کشور اتریش دیگر به صورت همزمان به همراهان نفر اصلی ویزا نمیدهد. اما فرد پس از ورود به اتریش و کارها و امور شهروندی درخواست الحاق خانواده را میدهد و عموما همراهان 6 ماه بعد در کشور اتریش هستند.

گپ تحصیلی در اتریش

جهت اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی اتریش معمولا به شرایط سنی و گپ تحصیلی انچنان توجهی نمیشود و اگر متقاضی شراط سنی بالایی داشته باشد معمولا محدودیتی ندارد و ممکن است فرد بتواند پذیرش و ویزا را اخذ کند. گر چه افرادی که دارای گپ کمتری هستند شانس بیشتری جهت موفقیت در پذیرش و ویزا دارند. گپ تحصیلی در اتریش بهتر است با یک نامه ی کاری یا فعالیتی پر شود تا شانس برای صدور ویزا افزایش پیدا کند.

بعد از صدور پذیرش و در مرحله اخذ ویزا، فرد متقاضی درخواست وقت مصاحبه کرده و پس از چیزی حدود 6 ماه تا یکسال وقت مصاحبه می دهند که این زمان طولانی، به دلیل انبوه متقاضیان ویزای تحصیلی برای اتریش در ایران می باشد. به طور کل روش های مهاجرت به اتریش از طریق اخذ ویزای تحصیلی اتریش یا ویزای کاری اتریش شرایط و قوانین خاص خود را دارد که باید پیش از اقدام مورد بررسی قرار گیرد. پیشنهاد ما این است که پیش از هر گونه اقدامی در خصوص مهاجرت به اتریش با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل نموده و اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

☎️  ده خط ویژه موسسه :
02126705356
📌 کانال تلگرام و اینستاگرام ما : 
 vipvisaa
🌐 سایت های ما : 
www.emigrationplus.com
www.parsmohajerat.com
www.emigrationpars.com
www.mohajeratbama.org
www.iremigre.com

 📍 آدرس موسسه:  تهران خیابان میرداماد - میدان مادر - خیابان سنجابی - پلاک بیست - طبقه سوم - واحد نه

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

#موسسه_سفیران_سروش_سعادت
#مهاجرت_کاری #اقامت_اروپا 
#ویزای_تحصیلی_اتریش
#مهاجرت_اروپا_بهار
#safiran_soroosh_saadat

  • ۹۸/۱۱/۲۳
  • سفیران سروش سعادت سفیران سروش سعادت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی