سفیران سروش سعادت

موسسه حقوقی مهاجرتی

سفیران سروش سعادت

موسسه حقوقی مهاجرتی

  • ۰
  • ۰

پاسپورت فرانسه در سال 2020 جزء یکی از برترین پاسپورت های موجود در سطح بین المللی است که از طریق آن می توان به بیش از 118 کشور جهان آزادانه مسافرت کرد و از مزایای بی شمار آن بهره گرفت. در ابتداء افراد به عنوان شهروند فرانسوی محسوب شده و از حقوق و امتیازات یکسانی با دیگر شهروندان فرانسوی مثل حق دریافت بیمه تامین اجتماعی، امکان برخورداری از خدمات درمانی رایگان، تحصیل رایگان، حفاظت کنسولی، حق رای و مشارکت مدنی و … برخوردار هستند. برای دریافت این پاسپورت قدرتمند نیز روش های قانونی مختلفی مثل اقامت از طریق کار، تحصیل، سرمایه گذاری و یا از طریق تولد یا شیوه ازدواج وجود دارد که در اینجا به بحث پیرامون آنها می پردازیم.

  • هزینه اخذ پاسپورت فرانسه چقدر است؟
  • آیا از طریق ازدواج می توان به پاسپورت فرانسوی دست یافت؟
  • مدت اعتبار پاسپورت کشور فرانسه چند سال می باشد؟
  • آیا امکان دریافت پاسپورت دوم از فرانسه وجود دارد؟

با ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت همراه باشید تا با آخرین اطلاعات و اخبار مهاجرتی درباره کشور فرانسه در سال 2020 آشنا شوید.

امتیازات پاسپورت فرانسه

پاسپورت کشور فرانسه جزء معروفترین و پرنفوذترین پاسپورت های بین المللی می باشد. به طوری که هم اکنون از نظر رتبه بندی پاسپورت های بین المللی نیز پاسپورت فرانسه با امتیاز 154 مشترکا در رده سوم این رنکینگ قرار دارد. دارندگان این پاسپورت به امتیازات فراوان و متعددی دست می یابند. یکی از این امتیازات انجام مسافرت آزادانه و بدون محدودیت ویزایی به 118 کشور جهان می باشد که علاوه بر تمامی کشورهای اروپایی غالبا نیز کشورهای معتبری مثل آمریکا، استرالیا، کانادا، نیوزلند، ژاپن و … می باشد.

پس از طریق اخذ پاسپورت ملی کشور فرانسه، دارندگان آن جزء اتباع فرانسوی محسوب شده و از تمامی امتیازات کار، تحصیل و زندگی در کشور فرانسه برخوردارند. همچنین این افراد در خارج از حق حفاظت کنسولی برخوردار بوده و همانند دیگر شهروندان کشور فرانسه نیز از حق مشارکت های مدنی برخوردار هستند.

روش های اخذ پاسپورت فرانسه

ابتدائا و قبل از رفتن به سراغ بحث از روش های اخذ پاسپورت کشور فرانسه بایستی به این نکته اساسی و مهم اشاره نمود که قانون ناظر بر اعطای تابعیت فرانسوی و صدور پاسپورت فرانسه همان قانون تابعیت فرانسوی است. این قانون اساسا همزمان مبتنی بر دو اصل خون و خاک می باشد. با این توضیح مقدماتی اکنون به بررسی انواع شیوه های اخذ تابعیت و پاسپورت فرانسوی می پردازیم:

اخذ تابعیت فرانسه از طریق تولد

شیوه اخذ تابعیت فرانسه از طریق تولد یک روش سریع و آسان برای اخذ شهروندی فرانسه می باشد. در این روش نه تنها فرد متولد از والدین فرانسوی بلکه افراد متولد فرانسه از والدین غیر فرانسوی نیز می توانند درخواست پاسپورت دهند. شرط اول و اساسی برای اخذ تابعیت فرانسه از این طریق اثبات این امر است که فرد در حدود حداقل 5 سال از سن 11 سالگی مقیم کشور فرانسه بوده است. برای اثبات این امر افراد می توانند از سند مالکیت خانه، قبض خانه و یا مدرک تحصیلی خود استفاده کنند. برای این کار افراد همچنین نیازمند ارائه مدارک هویتی زیر می باشند:

  • گواهی تولد یا شناسنامه از کشوری که کودک در آن متولد شده
  • فرم های ثبت تولد اخذ شده از سفارت فرانسه (اگر والدین در فرانسه زندگی نمی کنند)
  • مدرک شهروندی فرانسوی والدین مثل کپی پشت و روی پاسپورت ملی فرانسه

اخذ گذرنامه فرانسه از طریق اقامت

برای این منظور فرد متقاضی ابتداء امر بایستی ویزای اقامت فرانسوی خود را از سفارت فرانسه مثلا در ایران دریافت نماید. برای درخواست این نوع ویزا متقاضیان نیازمند ارائه پاسپورت معتبر، فرم درخواست، 8 عکس پاسپورتی، گواهی تمکن مالی، بیمه پزشکی و نیز مدرک اقامتی در فرانسه هستند. شرط اصلی و مهم در این روش همانا اقامت اجباری حداقل 5 ساله در کشور فرانسه می باشد. در این مورد اگر کسی به مدت دو سال در موسسات آموزشی فرانسه تحصیل کرده باشد در اینصورت این مدت به 2 سال کاهش می یابد. در مرحله بعدی، متقاضیان بایستی قرارداد پذیرش و ادغام (CAI) را امضاء کرده و در آزمون زبان فرانسه و کلاس توجیهی شرکت نمایند. در صورت طی این مراحل، متقاضیان می توانند بسته درخواست خود را با محتوای این مدارک تحویل اداره مهاجرت فرانسه (OFII) دهند:

  • ID ملی یا پاسپورت
  • شناسنامه
  • مدرک سکونتی
  • سند ازدواج
  • گواهی عدم سوء پیشینه

اخذ پاسپورت فرانسه از طریق ازدواج

در این روش، اتباع خارجی براحتی می توانند مسیر خود بسوی دریافت تابعیت و پاسپورت فرانسوی را باز کنند. برای اخذ تابعیت فرانسه از طریق ازدواج می بایستی از مدت ازدواج و زندگی مشترک زوجین حداقل 4 سال در فرانسه گذشته باشد. در این روش نیز متقاضیان برای اخذ پاسپورت ملی کشور فرانسه بایستی فرم قرارداد پذیرش و ادغام (CAI) را امضاء کرده و به اداره مهاجرت فرانسه (OFII) همراه با مدارک هویتی دیگر مثل شناسنامه، پاسپورت و سند ازدواج معتبر تحویل نمایند.

آیا میتوان پاسپورت دوم فرانسه را گرفت؟

خوشبختانه تابعیت یا شهروندی دوگانه در کشور فرانسه هم برای مردان و هم زنان از 9 ژانویه سال 1973 به رسمیت شناخته شده است. از آن زمان به بعد، قانونا داشتن بیش از یک ملیت هیچ تاثیری بر روی تابعیت فرانسوی افراد ندارد. دریافت اقامت و تابعیت برای خیلی از هموطنان ایرانی از اهمیت خاصی برخوردار است. در حال حاضر از طریق شیوه ها و روش های مختلفی می توان به این مهم دست یافت و ما به خاطر پیچیدگی های موجود بر سر راه شما عزیزان توصیه می کنیم که از قبل از طریق مشاوره با وکیل مهاجرتی در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت فرآیند اخذ اقامت خود را تضمین نمائید.

☎️  ده خط ویژه موسسه :
02126705356
02191003232
📌 کانال تلگرام و اینستاگرام ما : 
safiran_mohajerat
🌐 سایت های ما : 
www.emigrationplus.com
www.parsmohajerat.com
www.emigrationpars.com
www.mohajeratbama.org
www.iremigre.com

 📍 آدرس موسسه:  تهران خیابان میرداماد - میدان مادر - خیابان سنجابی - پلاک بیست - طبقه سوم - واحد نه

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

#موسسه_سفیران_سروش_سعادت
#مهاجرت_کاری #اقامت_اروپا 
#پاسپورت_فرانسه
#مهاجرت_اروپا_بهار
#safiran_soroosh_saadat

  • ۹۹/۱۰/۳۰
  • سفیران سروش سعادت سفیران سروش سعادت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی